Jubilarissen

_MG_0891

Op 21 november a.s is Ton Sanders 40 jaar lid van onze vereniging. Als u goed opgelet hebt, dan weet u dat er nog een jubilaris is die Sanders heet. Antoon Sanders is de vader van Ton en het is erg leuk dat vader en zoon in hetzelfde jaar hun jubileum vieren. Ton is een heel trouw lid. Hij is onze concertmeester en lid van de orkestcommissie. Hij is een geweldige muzikant, we hebben nog geen muziek kunnen vinden die Ton niet kan spelen.

Ton wordt net als de rest van de jubilarissen op 4 november in het zonnetje gezet.


IMG_7384

Op 26 september is slagwerker Jan Berkers 50 jaar bij het WMC. Evenals Jan heeft zijn zoon Rob jaren bij het WMC slagwerk gedaan en zijn kleinzoon Dennis heeft hoorn gespeeld. Jan heeft enkele jaren in het bestuur gezeten.

Jan maakt nog steeds muziek in ons Dagorkest.


DSC03489

Op 4 september is onze tamboer Frank van den Broek 40 jaar lid van onze vereniging. Frank is een trouw lid en altijd bereid om mee te sjouwen. Hij heeft jarenlang met zijn bus en aanhanger slagwerk vervoerd voor concerten, ook voor de Promsconcerten van het opleidingsorkest. Frank is ook van de partij als we op zondagmorgen vroeg in Mensfort de kramen meehelpen opbouwen. Door zijn droge humor is het altijd gezellig als hij er bij is!

Op zaterdag 4 november wordt hij met de andere jubilarissen in het zonnetje gezet.


IMG-20170621-WA0009

Op 1 augustus is het 25 jaar geleden dat Anique Schneijdenberg lid werd van het WMC.Ze is begonnen op klarinet bij het opleidingsorkest, maar ze is van alle markten thuis. Bij het straatcorps heeft ze jaren de grote trom geslagen en daar speelt ze nu bariton. Sinds 20 maart 2006 is ze bestuurslid en heeft nu de taak van secretaris. Organiseren kan ze als de beste en als er geklust moet worden is ze ook van de partij. Op zaterdag 4 november zetten we haar verder in het zonnetje, tijdens ons jubilarisconcert.


IMG-20170328-WA0001

Gerard van Haren is dit jaar 70 jaar verbonden aan onze vereniging. Hij heeft vele decennia trompet gespeeld in het harmonie orkest en is sinds enkele jaren rustend lid. Hij komt nog regelmatig op maandagavond na de repetitie langs en de verhalen die hij vertelt uit het rijke verleden van WMC vervelen nooit.

Gerard, proficiat en hopelijk kom je nog vaak langs!


IMG-20170410-WA0000

De volgende jubilaris in 2017 is Antoon Sanders. Hij is 50 jaar lid van onze vereniging en speelt bariton in ons Dagorkest. Wat Antoon typeert is zijn gezellige, droge humor. Toon, proficiat en nog vele gezellige jaren bij onze vereniging toegewenst!


IMG-20170325-WA0000

Op 25 maart 2017 is het 70 jaar geleden dat Ad, Eduard en Toon Capel, lid werden van het Koninklijk Woensels Muziekcorps. De broers maken nog steeds muziek in diverse orkesten van onze vereniging. Ad en Eduard in het Harmonieorkest en Dagorkest, Toon in het Dagorkest.

Ze hebben alle drie vele leerlingen opgeleid, waarvan er nog verschillende lid zijn van onze vereniging. Ook hebben ze verschillende bestuursfuncties vervuld.

Op zaterdag morgen hebben we de jubilarissen met een delegatie van het bestuur een bezoek gebracht en op zaterdag 4 november zullen we al onze jubilarissen in het zonnetje zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>