Jubilarissen

 IMG-20170621-WA0009

 Op 1 augustus is het 25 jaar geleden dat Anique Schneijdenberg lid werd van het WMC.Ze is begonnen op klarinet bij het opleidingsorkest, maar ze is van alle markten thuis. Bij het straatcorps heeft ze jaren de grote trom geslagen en daar speelt ze nu bariton. Sinds 20 maart 2006 is ze bestuurslid en heeft nu de taak van secretaris. Organiseren kan ze als de beste en als er geklust moet worden is ze ook van de partij. Op zaterdag 4 november zetten we haar verder in het zonnetje, tijdens ons jubilarisconcert.


IMG-20170328-WA0001

Gerard van Haren is dit jaar 70 jaar verbonden aan onze vereniging. Hij heeft vele decennia trompet gespeeld in het harmonie orkest en is sinds enkele jaren rustend lid. Hij komt nog regelmatig op maandagavond na de repetitie langs en de verhalen die hij vertelt uit het rijke verleden van WMC vervelen nooit.
Gerard, proficiat en hopelijk kom je nog vaak langs!

IMG-20170410-WA0000
De volgende jubilaris in 2017 is Antoon Sanders. Hij is 50 jaar lid van onze vereniging en speelt bariton in ons Dagorkest. Wat Antoon typeert is zijn gezellige, droge humor. Toon, proficiat en nog vele gezellige jaren bij onze vereniging toegewenst!

IMG-20170325-WA0000

Op 25 maart 2017 is het 70 jaar geleden dat Ad, Eduard en Toon Capel, lid werden van het Koninklijk Woensels Muziekcorps. De broers maken nog steeds muziek in diverse orkesten van onze vereniging. Ad en Eduard in het Harmonieorkest en Dagorkest, Toon in het Dagorkest. Ze hebben alle drie vele leerlingen opgeleid, waarvan er nog verschillende lid zijn van onze vereniging. Ook hebben ze verschillende bestuursfuncties vervuld.

Op zaterdag morgen hebben we de jubilarissen met een delegatie van het bestuur een bezoek gebracht en op zaterdag 4 november zullen we al onze jubilarissen in het zonnetje zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>