Lid en/of donateur worden

Op deze pagina vindt u informatie over de repetitietijden en de locatie waar de repetities plaatsvinden. Tevens vindt u informatie over de muziekschoolregeling die wij hebben voor leerlingmuzikanten en indien u geen instrument bespeelt maar toch bij het Koninklijk Woensels Muziekcorps wilt horen, informatie hoe u donateur kunt worden.

Regeling voor leerlingen

Op de Eindhovense muziekschool heeft men in 2007 een nieuwe regeling in het leven geroepen waardoor leerlingen 5% korting op het lesgeld kunnen krijgen als zij bij een harmonie spelen.
Deze regeling houdt in dat de harmonie een contract afsluit met de muziekschool en dat het lesgeld dan via de harmonie betaald moet worden aan de muziekschool. De leerling krijgt dan 5% korting op jaarbasis.

Omdat deze regeling voor het Koninklijk Woensels Muziekcorps administratief niet haalbaar is, bieden wij onze leerlingen de volgende regeling:

Indien een leerling les heeft op een muziekschool (ook een muziekschool buiten Eindhoven), kan hij/zij na een volledig jaar lidmaatschap bij de penningmeester de rekening indienen van de muziekschool en krijgt dan 5% van dit bedrag retour van de harmonie. Hierbij is wel van belang dat er een betalingsbewijs wordt overgelegd.
De regeling geldt alleen voor leerlingen uit het leerlingen- en opleidingsorkest, totdat zij Hafabra-diploma B hebben behaald.

Daarnaast heeft het Koninklijk Woensels Muziekcorps de regeling dat er een bonus wordt uitbetaald na het behalen van een Hafabra-diploma.

Wil je lid worden neem dan contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Lid worden, maar geen instrument?

Als je lid wil worden van het Koninklijk Woensels Muziekcorps kun je een instrument huren van de vereniging. Het is dus niet noodzakelijk om in het bezit te zijn van een eigen instrument en op deze manier is het ook mogelijk om van instrument te wisselen als blijkt dat een ander instrument je toch beter ligt.

Donateur worden

Als donateurs steunt u onze vereniging en wordt u jaarlijks uitgenodigd voor ons najaarsconcert. Tevens ontvangt u vijf maal per jaar onze nieuwsbrief.
Indien u donateur wilt worden kunt u een e-mail sturen met daarin uw naam en adresgegevens en dan neemt onze penningmeester contact met u op.
U bent al donateur voor € 15,00 per jaar!