Vacature Dirigent(e) Leerlingen- en opleidingsorkest

Vacature Dirigent(e) Leerlingen- en opleidingsorkest

Het leerlingen- en opleidingsorkest van het Koninklijk Woensels Muziekcorps is met ingang van mei 2024 op zoek naar een nieuwe dirigent(e). Onze vereniging bestaat uit 5 verschillende onderdelen die ook regelmatig samen activiteiten ondernemen. Het opleidingsorkest bestaat uit ca. 25 enthousiaste muzikanten van diverse leeftijden vanaf  Hafa A diploma. We zijn in januari gestart met het PiMM!-orkest om ons leerlingenorkest opnieuw vorm te geven. In september starten we een tweede PIMM!-orkest. We geven door het jaar heen diverse leuke concerten en streven er naar om eens in de 2 jaar een groot concert te geven.

Bij onze vereniging willen we dat alle muzikanten binnen hun eigen mogelijkheden het beste uit zichzelf halen om zo optimaal te kunnen presteren, zowel muzikaal als sociaal. Samen muziek maken staat hierbij centraal. Muziek is de verbindende factor tussen plezier, geborgenheid en ambitie.

We zoeken jou, de enthousiaste dirigent die:

  • een goede mix van pedagogiek en muzikale kennis brengt
  • plezierig is in de omgang
  • jeugd enthousiast weet te maken voor het maken van muziek
  • kan inspelen op actuele ontwikkelingen door bijv. muziekkeuze, concert ideeën en concertbezoeken
  • de jeugdmuzikanten opleidt als verenigingsmuzikant, waarin samenspel en samen optrekken belangrijk zijn
  • goed weet in te spelen op wat de jeugd leuk vindt en hen energie geeft

Wil je samen met het Koninklijk Woensels Muziekcorps de volgende fase van muzikale groei en ontwikkeling ingaan? Stuur dan je sollicitatie (motivatie en CV) uiterlijk 20 april naar info@woenselsmuziekcorps.nl

Ons PIMM!-orkest  repeteert  vrijdag  van 18.30 uur tot 19.15 uur en het opleidingsorkest van 19.15 uur tot 21.00 uur in zaal Unitas aan de Vlokhovenseweg 49 in Eindhoven.

We zoeken een dirigent voor beide groepen.

Meer informatie over onze vereniging is te vinden op onze website www.woenselsmuziekcorps.nl. Eventuele vragen n.a.v. deze vacature kunnen ook gesteld worden via info@woenselsmuziekcorps.nl.

Procedure

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in april 2024. De proefrepetities kunnen, in overleg, plaatsvinden vanaf mei 2024.