Afsluiting BOOST

Op 26 juni 2022 sluiten wij het project BOOST af met een concert. Locatie is bij Paviljoen Genneper Parken (Antoon Coolenlaan 2a, 5644 RX Eindhoven). Om 16:00uur trapt het opleidingsorkest af, gevolgd door de slagwerkgroep. Daarna het harmonieorkest en vervolgens sluiten we gezamenlijk af!

BOOST is ontwikkeld door de Brabantse Bond voor Muziekgezelschappen (BBM) om muziekverenigingen een duurzame kwaliteitsimpuls te geven. Het traject richt zich op de vereniging als geheel voor de lange termijn. Het gaat dus niet enkel om de muzikanten, maar ook om het bestuur en de organisatie die deel uitmaken van de vereniging.
Het WMC heeft deelgenomen aan dit traject. Er is een projectgroep geformeerd en vervolgens is een plan van aanpak opgesteld. Gedurende de pandemie, mede vanwege het feit dat we niet samen konden musiceren, is de projectgroep hiermee bezig geweest. Er zijn diverse workshops gegeven aan de projectgroep, met als doel deze kennis in te zetten bij het ontwikkelplan. Als gevolg hiervan zijn er separate projectgroepen samengesteld die op kleinere gebieden (PR,
Marketing, social media, bestuurlijke zaken etc) aan de gang zijn gegaan.
Het project is gestart in november 2020 en ‘eindigt’ nu met een concert op 26 juni. Eindigt staat tussen haakjes omdat we traject wordt afgesloten, maar het doel van het project was een duurzame kwaliteitsimpuls voor op de lange termijn. Ook na 26 juni zal de vereniging de kennis en kunde uit dit project meenemen in volgende projecten en concerten.

Wij hopen jullie 26 juni om 16 uur te zien bij Paviljoen Genneper Parken om samen met jullie dit traject af te sluiten!

Dit bericht is geplaatst in Dagorkest, Harmonieorkest, Leerlingenorkest, Nieuws, Slagwerkgroep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *