Back to the future

Het Koninklijk Woensels Muziekcorps presenteert op zaterdag 11 maart in ’t Tejaterke in Best een avondvullend programma met muziek, zang en dans.In dit programma neemt het orkest u mee op een bijzondere tijdreis door de muziekgeschiedenis. Muziek van Mozart tot Queen, het komt allemaal aan bod.

Het orkest bestaat voor deze gelegenheid uit diverse geledingen van het corps: Leden van het opleidingsorkest, het harmonieorkest en ook de slagwerkgroep. Samen vormen ze één groot orkest onder leiding van dirigent Frederik de Vrees.

Op muziek kun je natuurlijk lekker dansen en dat laten een aantal mensen ook zien, waaronder de jonge, enthousiaste dansers van BeCrew uit Best

Met het oog op de toekomst is het uiteraard erg belangrijk om ook jongeren te betrekken bij alle facetten van de muziek. En wat is er dan mooier om met elkaar zo’n muzikaal avontuur te beleven?

Heeft u zin in een gezellig avondje uit voor de hele familie: “Back to the Future” op zaterdag 11 maart om 20.00 uur in ’t Tejaterke in Best. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via info@woenselsmuziekcorps.nl (€ 10,- voor volwassenen en € 7,50 voor de jeugd tot en met 12 jaar). Op de avond zelf kosten de kaarten € 12,50, verkrijgbaar aan de kassa.

170202_Flyer WMC 11 maart

 

Dit bericht is geplaatst in Harmonieorkest, Leerlingenorkest, Opleidingsorkest, Tamboercorps. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *