Jubilarissen

Op 1 augustus is het 25 jaar geleden dat Inge Jansen zich aanmeldde bij het Woensels Muziekcorps. Ze is begonnen op de hoorn, maar niet veel later overgestapt op de trompet. Dit instrument bespeelt ze nog steeds (evenals haar partner Jeroen). Ze heeft enkele jaren ingevallen bij de City of Lightband, samen met Janne Goossens. Ook bij Farine heeft ze jarenlang met veel plezier muziek gemaakt. Ze is goede vriendin met Judith, onze andere jubilaris en zijn samen een komisch duo. Ondanks haar wisselende diensten in de zorg, is ze veelvuldig op repetities en concerten aanwezig. Haar vader maakt belangeloos, foto’s van evenementen van het WMC. Moeder Cora en zus Marlieke hebben klarinet gespeeld.

Op 1 september is Judith Trienekens-van Os 25 jaar lid van het Woensels Muziekcorps. Judith is van alle markten thuis, ze speelt picollo/fluit in het harmonie orkest en als er saxen te weinig zijn, speelt ze altsax in het straatcorps. Ze heeft jarenlang het opleidingsorkest versterkt op de tenorsax. Judith organiseert regelmatig activiteiten voor het WMC, zoals fietstochten. Ze zorgt er, samen met Alnetta, voor dat we er netjes uitzien qua kleding tijdens concerten en straatoptredens. Ze is tevens heel actief bij  Blusswerruk. Haar vader Gerrit Jan, is jarenlang voorzitter geweest van WMC en is lid van onze slagwerkgroep. Moeder Hennie biedt vaak een helpende hand tijdens straatoptredens en tijdens concerten zorgt ze, samen met Alnetta en Ans voor hapjes. Zus Christel heeft trompet en hoorn gespeeld bij WMC. Echtgenoot Twan en zwager Kevin zijn graag geziene invallers. De volgende generatie speelt nu bij het opleidingsorkest: neef Rowan speelt daar slagwerk!

Deze twee jubilarissen hebben verschillende kampen van het opleidingsorkest meegemaakt en hebben zich daar altijd uitstekend vermaakt! We willen de dames natuurlijk vast bedanken voor hun inzet en hopen hen nog lang in ons midden te hebben.

Op 7 oktober zullen we vieren dat Inge en Judith 25 jaar bij het WMC zijn.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *