Jubilarissen

Op 25 maart j.l. was Marc Sanders 40 jaar bij het Woensels Muziekcorps. Hij speelt 1e klarinet bij het harmonie orkest, maar de tenorsax is hem ook niet vreemd. Deze instrumenten bespeelde hij ook bij de Ober Bayern Kapel waar hij vele jaren, net als zijn vader Theo, lid van is geweest. Marc is meer dan 30 jaar hoofdredacteur geweest van ons verenigingsblad WMC berichten. Hij heeft ook vele fietstochten mee georganiseerd, waar soms meer dan 100 leden/donateurs aan mee deden. In 2013 heeft Marc uit handen van de burgemeester de vrijwilligerspenning van de gemeente Eindhoven ontvangen voor zijn verdiensten voor het WMC.

Op 11 juli a.s is Jan Bolwerk 60 jaar lid van onze vereniging. Jan heeft tot 3 jaar terug bij onze tamboers/slagwerkgroep gespeeld. Hoewel hij niet meer actief mee speelt, is hij nog zeer betrokken bij onze vereniging. Hij komt regelmatig naar de repetities van onze slagwerkgroep en vergeet daarbij de 3e helft niet. Jan was er altijd bij als er een fietstocht werd georganiseerd. Zelf organiseert Jan ieder jaar het uitstapje van de tamboers.

Vanaf 1 augustus 1995 is Jeroen Grootens, 1e trompettist van ons harmonieorkest, verbonden aan onze vereniging. Hij is begonnen bij ons opleidingsorkest. Daar heeft hij Inge leren kennen en ze zijn al vele jaren samen. Ze hebben 2 leuke kinderen: Luuk en Maud. We hopen dat zij ook nog eens bij het opleidingsorkest komen, zodat wij hen de dingen kunnen leren die Jeroen en Inge daar ook gedaan hebben, niet alleen muzikaal…Ze hebben beiden enkele kampen van het opleidingsorkest onveilig gemaakt. Jeroen is voorzitter geweest van de orkestcommissie. Hij zit in de redactie van onze nieuwsbrief. Ieder jaar op 4 mei speelt hij op de begraafplaats van de oude Toren de Last Post in verband met de dodenherdenking. Dit stokje heeft hij overgenomen van Gerard van Haren. Ook op 18 september, tijdens de bevrijdingsoptocht speelt Jeroen de Taptoe. Daar zijn wij trots op.

Wij feliciteren onze jubilarissen alvast en we hopen dat we nog lang van hun muzikaliteit en gezelligheid mogen genieten.

In verband met de coronacrisis weten we nog niet wanneer we onze jubilarissen in het zonnetje kunnen zetten. Daar wordt u van op de hoogte gehouden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *