Jubilarissen

Het WMC heeft dit jaar 2 jubilarissen die 25 jaar verbonden zijn aan onze vereniging:

Leontine Knuever en Thea Dekkers. Leontine is als 8 jarig meisje begonnen met klarinet. Via het opleidingsorkest is ze doorgestroomd naar het harmonie orkest. Door haar rol in de OC van het leerlingen- en opleidingsorkest, heeft ze de kampen, vele concerten en ook onze Promsconcerten mee georganiseerd. Haar broer Vincent is saxofonist geweest bij het opleidings- en harmonieorkest.

Thea is ook via het opleidingsorkest doorgestroomd naar het harmonie orkest. Ze is onze vaste vlaggendrager in het straatcorps. Thea is er altijd bij als er iets gedaan moet worden, van bloemenschikken voor een concert, tot helpen bij een concert van een ander orkest van WMC!

Na een lange tijd bij het harmonie orkest te hebben gezeten, is Thea teruggekomen bij het opleidingsorkest. Haar dochter Karin is ook lid geweest van het opleidings- en harmonieorkest.

Op zondag 29 september worden onze jubilarissen gehuldigd, in zalencentrum Eindhoven aan de Hoogstraat 297 in Eindhoven. U bent van harte welkom om ze te komen feliciteren.

De zaal is open vanaf 13.30, concert begint om 14.00 uur, daarna tijd om gezellig na te kletsen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *