Openbare repetitie

Op maandag 3 en vrijdag 7 april a.s. houdt muziekvereniging het “Koninklijk Woensels Muziekcorps” open huis. Tijdens de repetities van het Harmonieorkest, onze Slagwerkgroep, en Leerlingen- en Opleidingsorkest ben je van harte welkom om te komen luisteren, kijken en/of mee te doen. Speel je al een instrument en zoek je een leuke vereniging? Je bent van harte welkom om bij een van onze orkesten aan te sluiten. Lijkt je dit leuk, stuur dan een mail naar info@woenselsmuziekcorps.nl , zodat we vooraf de muziek naar je toe kunnen sturen.

Wil je muziek gaan leren maken, maar weet je nog niet welk instrument je leuk vindt? Bij ons kun je instrumenten uit proberen. Op vrijdagavond 7 april zullen er allerlei muziekinstrumenten klaar staan om uitgeprobeerd te kunnen worden. Kom je ook?

Het is niet nodig om zelf een instrument aan te schaffen, je kunt via onze vereniging voor een klein bedrag per maand een instrument huren.

Voor alle orkesten geldt dat muziek maken voor alle leeftijden leuk is!

Het Woensels Muziekcorps repeteert in zaal Unitas, Vlokhovenseweg 49 in Eindhoven.

-Het Harmonieorkest op maandag van 20.00-22.15 uur in de grote zaal, ingang voorzijde. Dit orkest is vooral op zoek naar bassisten, trombonisten en baritonisten.

-De Slagwerkgroep op maandag van 20.00-21.30 uur in het Steunpunt, aan de achterzijde van Unitas, ingang is ook aan de voorzijde.

-Het Leerlingenorkest, voor beginnende leerlingen en ter voorbereiding op het Opleidingsorkest op vrijdag van 18.30 – 19.15 uur in de grote zaal van Unitas, ingang voorzijde.

-Het Opleidingsorkest, voor gevorderde leerlingen en ter voorbereiding op het Harmonieorkest op vrijdag van 19.15-21.00 uur in de grote zaal van Unitas, ingang voorzijde.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *