Doelgericht doneren aan Woensel Live

Kringloopwinkel De Doorstroom is een reactie op alle kringloopwinkels met enkel commerciële doelstellingen die er de laatste jaren (te) veel ontstaan. Het lijkt alsof ze het goed bedoelen maar de meeste zijn enkel commercieël bezig.

Anders dan andere

De hoofddoelstelling van Stichting De Doorstroming is het creeren van extra inkomsten voor goede doelen, stichtingen en verenigingen. Uiteraard hebben wij ook net zoals alle andere kringloopwinkels de doelstellingen; het verminderen van de afvalstroom door recycling en het creeren van werkervaringsplaatsen en nuttige dagbestedingplaatsen.

Bij  kringloop De Doorstroom kunt u zelf bepalen welk goed doel of vereniging minimaal 50% van de verkoopopbrengst van de door u gedoneerde goederen krijgt. Woensel Live, georganiseerd door het opleidings orkest van het Koninklijk Woensels Muziek Corps is een van de projecten die gesteund wordt door dit initiatief van Stichting De Doorstroom.

Als u of iemand uit uw omgeving bruikbare spullen heeft die naar ‘het Goed’ kunnen, breng ze dan naar Kringloopwinkel de Doorstroom aan de Joris Minnestraat in Eindhoven. Vermeld daarbij dat het goede doel het Woensels Muziekcorps is, dan komt een gedeelte van de opbrengst van deze spullen als ze verkocht worden ten goede aan onze vereniging.

Kringloopwinkel De Doorstroom is gevestigd te gevestigd te:

Joris minnestraat 4-6
5623ER Eindhoven

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Voorpagina. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *