Nieuwe voorzitter


Ik wil me even voorstellen als nieuwe voorzitter van het WMC. Ik ben Conny Spierings, woonachtig in Valkenswaard, getrouwd en trotse moeder van 4 kinderen.

Ik werk bij ZuidZorg als manager Hulp Thuis en doe dit met veel plezier.

In de afgelopen jaar heb ik al veel verhalen gehoord over het WMC van de familie van Gennip en ben ook naar een aantal concerten geweest. Ondanks dat ik geen muzieknoot kan lezen ben ik wel opgegroeid met de liefde voor de harmonie muziek. Met de “vacature” voorzitter en de vrije tijd die ik ga krijgen leek me dit een uitgelezen kans iets te betekenen voor het WMC. Ik ben de afgelopen maand verschillende keren komen kijken en ben nog steeds enthousiast. De passie voor muziek voel ik iedere keer.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *