Half vasten fest

Met de tijd in gedachten waarin “onze eigen” Ober Bayern Kapel furore maakte in feesttenten in binnen- en buitenland, leeft bij ondergetekende al enige tijd het idee om een ouderwets gezellige avond vol muziek te organiseren. Een thema is zo bedacht, ideeën zijn snel gespuid. Aan de bar, onder het genot van een drankje, praat het makkelijk en het bestuur was snel overtuigd. Een kleine commissie, bestaande uit Frederik, Marc, Prosper, Simone en mezelf, is aan het werk gezet en nu is het zover:

Onder het motto “Schlager, Schnapps, Bier und Bratwurst” nodigen wij jullie graag uit voor ons HalfvastenFest op zaterdag 23 maart 2019.

De Wintertuin van het Pullmann Eindhoven Cocagne wordt speciaal voor ons omgetoverd tot een feesttent zoals die ook tijdens het beroemde Oktoberfest in Duitsland te vinden zijn. Geniet aan lange tafels met een pul bier en Schnapps van Schlager, Polka’s en popmuziek in een Tiroler jasje. Noteer de datum alvast in uw agenda, liefst met rood omcirkeld, en kom naar het HalfvastenFest van het Koninklijk Woensels Muziekcorps. Wij zorgen voor de muziek en jullie voor de gezelligheid!

Kaarten, a €15 inclusief bierpul en broodje braadworst, kunt u bestellen door te mailen naar info@woenselsmuziekcorps.nl.

 

www.uitzinnig.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *